Evenementen 

Zoals u waarschijnlijk al heeft gezien is ons aanbod enorm diverse en uitgebreid en leveren wij vooral maatwerk. Zo organiseren wij naast de diners, workshops en personeelsuitjes ook complete evenementen. Iedere klant is anders en iedereen heeft specifieke wensen waardoor wij echt een programma op maat voor u maken. Zo regelen wij niet alleen de locatie voor uw event maar ook de inrichting, decoratie, catering, entertainment en vervoer en alles wat u maar kunt bedenken. Dit betekent dat alles mogelijk is en nee niet bestaat.

Om u een idee te geven van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, hebben wij een kleine opsomming van mogelijkheden beschreven. Bij voorkeur maken wij een offerte op maat aangezien elke aanvraag anders is. Wilt u een met ons sparren hoe wij uw event uniek kunnen maken en wat wij voor u kunnen betekenen, wij helpen u graag!

  • Organiseren van een startbouw; (woningen/bedrijf) met een tent, catering, decoratie en een originele openingshandeling.
  • Regelen van een evenement; boeken van locatie, regelen van inrichting, entertainment, catering en vervoer.
  • Regelen van een congres; inschrijven van de deelnemers, innen van congresgelden, maken van badges en bemannen van hospitality desk.
  • Boeken van een luxe directievergadering; regelen van een unieke vergaderlocatie, vip vervoer en afsluitend een diner op een salonboot.
  • Organiseren van een galadiner; boeken van locatie, decoratie en muzikale invulling
  • Regelen van een Amsterdamse avond; borrel op een boot, typisch Nederlands buffet, optreden van een Amsterdamse accordeonist en/of volkszanger.

 

Arrangement_start